Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě…
Číst více
Sleva 40% platí do 3.5.2024
Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování.
Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.
Začátečník / Obeznámený začátečník / Mírně pokročilý / Středně pokročilý / Pokročilý - Začátečník / Obeznámený začátečník / Mírně pokročilý / Středně pokročilý / Pokročilý
Uveďte svůj email a jako první se dozvíte o právě vydaných knihách a mimořádných nabídkách.
Uvedením svého emailu souhlasíte s odběrem newsletteru, který odesíláme maximálně dvakrát týdně.
O vaše data se staráme v rámci Pravidel ochrany osobních údajů.
20% sleva pro členy klubu Leda
Doprava pro členy klubu Leda při nákupu nad 1000 Kč zdarma
Najdete u nás tituly pro 34 jazyků
Na trhu jsme již 32 let
„Každý rok 25 knižních delikates.“